Рекламиране в най-известните системи - Google Ads, Facebook и Instagram

reklama-v-internet
facebook-instagram-reklama

Рекламата в интернет - един от най-важните аспекти в оналйн присъствието на Вашият бизнес

Реклама в интернет е много важна и все повече компании се убеждават в това. В най-развитите икономики, разходите за реклама в интернет достигат 50% от общите рекламни разходи. Реклама в интернет има множество предимства пред останалите медийни канали.

На първо място е отчетността – една умно организирана и проведена онлайн рекламна кампания може да даде освен популярност на бранда или продукта, но и много точни данни за интереса, нагласите и поведението на потребителите.

Трябва да се отбележи ефективността, по-ниската цена и по-голямата гъвкавост при провеждане на подобна кампания. Все пак е много по-лесно да сменим криейтива на банера в рамките на няколко часа, отколкото да сменим тв спот на вече стартирала кампания.

Изграждането на работещ уеб сайт е само първата крачка за Вашето запомнящо се онлайн присъствие. За да заработи един сайт са нужни посетители. Знаете, необходима Ви е промоция. Тя може да е онлайн или офлайн. Може да се използват и традиционни похвати, като имейл маркетинг и таргетирани масови имейли

Друго предимство на Реклама в интернет е, че рекламодателят е наясно какво точно получава срещу парите си. Ако вие платите 1000 рекламни импресии (показвания на рекламното съобщение) например, то със сигурност знаете, че 1000 Интернет потребителя ще видят вашата реклама.

Ние можем да Ви помогнем с нашия богат опит, добър креатив и да създадем идеалния медиен микс в Интернет за Вашия сайт!

Изграждане на бранд и фирмена идентичност

Създаване, изграждане и развитие на бранд.

Брандингът е едно от тези понятия, които са малко неясни, или поне за собствениците на малък бизнес, които не се занимават с маркетинг. Така че ще се опитаме да обясним “какво е брандинг” от гледната точка на малкия бизнес. 

Има хиляди дефиниции за “брандинг” или просто “бранд”. Според едно от най-добрите, които сме срещали, бранд е “нещо, което се забива в съзнанието ти, свързано с продукт, услуга или организация – независимо от това дали в даден момент сте го купили или не”.

Това е добър неформален начин за описание на бранда на една компания. Според това определение много неща могат да допринесат за един бранд. Когато говорим за дадена компания, изникват или лого, или цветове, например, в ума ви? Помислете за логото на Apple – познато из целия свят, с отхапаната ябълка. И когато го видите, представяте ли си качество съчетано с изчистен дизайн ? Всички тези неща могат да минат за кратко през ума ви, когато търсите лаптоп, таблет или смартфон.

Популяризиране на идентичността Ви

Брандигът е това, което създава лоялност у клиента. Той е това което ги кара да купуват многократно.
Бихме се съгласили с това, но…

Ние отиваме и по-надалеч. Брандингът помага на бъдещите клиенти да се сетят за дадена компания, в момента, когато ще купуват определена стока. С други думи, брандингът допринася за осведомеността.

В свят с неограничени възможности, брандинг, който помага на хората да запомнят ВАШАТА компания е по-важен от всичко. В днешно време потребителите имат почти безкрайни варианти при избора си на производители, продукти и услуги, било то онлайн или в най-близкия магазин или търговски център.

Когато потребителите пазаруват, какво правят те? Отварят Google, където има милиарди уеб страници и каталози.
Не само че има много възможности за избор, но и някои от факторите, които традиционно разделят и определят компаниите, днес са прозрачни и не се различават едни от други. Например цените. Сравняването на цените е много по-лесно от всякога. В някои индустрии разликата в цената е съвсем незначителна.

Бранда е най-ценният актив в една компания

Internet advertising
4.8 (96.07%) 280 votes