Website design and ecommerce development

Website design and an ecommerce development at affordable prices

изработване на сайт

Website design results-oriented, intuitive, multi-platform websites that have a great vision and work effectively for the benefit of business.

The price is determined individually for each customer according to his / her wishes.

Stages of building and realization in website design and ecommerce development

We start each project with a conversion plan

We are familiar with the customer’s business, we study the needs of end-users and we value the market environment. We generate and offer ideas. We advise and advise the company to make the right choice among the different alternatives. We create a comprehensive concept, set specific goals, prepare a schedule, and distribute the tasks. This ensures a first-rate result achieved in time and the highest possible return on investment.

Анализираме целевата аудитория според нейните характеристики.

Проучването ни дава ясна представа за това какво ще включва най-доброто решение при изработване на сайтове за нашия клиент на ранен етап от работата по проекта. Разбираме какво е необходимо като визия, функционалности, навигация, за да се спечелят потенциалните клиенти на бранда в конкретната конкурентна среда и се стремим да го приложим на практика.

Създаваме прототипи за всяка една от страниците в уеб сайта

Когато става дума за изработване на сайтове винаги се започва с функционалността. Чрез взаимодействие на потребителите със сайта, определяме структурата на съдържанието му. Мястото, формата и размерът на всеки елемент, както и интеракцията с него, са внимателно избрани. Това е основата, върху която изграждаме уникално потребителско изживяване и поставяме реалистични срокове за изпълнение.

Създаваме впечатляваща визия и уникално потребителско изживяване

с която уеб сайтът да докосне сърцата на потребителите. Влагаме своята креативност и високи технически умения, за да се постигне абсолютно съвършенство и пълна клиентска удовлетвореност. Създаваме перфектен код, така че сайтът да работи максимално бързо и ефективно и да притежава високо ниво на сигурност. Изграждаме уникалната дигитална идентичност на бранда, която ярко го отличава от всички останали.

Правим бранда разпознаваем и уникален в интернет пространството

Освен резолюцията, уеб дизайнът трябва да бъде съобразен и с изчислителната (процесорна) мощ на устройството. Потребителите на Вашия уеб сайт очакват от него същата красива визия и перфектно преживяване, правещи бранда разпознаваем, на всички устройства, затова сайтовете, които изработваме са напълно оптимизирани за: настолни компютри, лаптопи, смартфони и таблети.

Управление и менажиране на сайта

Създаваме административен панел, изцяло съобразен със съдържанието на сайта, за да дадем пълна свобода за обновяване на всичко по всяко време, без специални технически умения и без затруднения. Чрез него може не само да се променя съдържанието на секциите, но и да се управляват връзките с потребителите, като има опция за изграждане на различни нива на достъп за отделните служители. Благодарение на лесното управление, бизнесът има винаги актуален уеб сайт, с който поддържа интереса на клиентите и печели нови.
Website design
5 (100%) 52 votes